Welkom bij Vief ggz

"van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Aanmelden

U heeft voor behandeling altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts. Uw huisarts bepaalt aan de hand van de ernst van uw klachten welke vorm van geestelijke gezondheidszorg u nodig heeft: BgGGZ of SGGZ. Deze vorm van zorg dient op uw verwijsbrief aangegeven te zijn evenals waarom deze zorg nodig is.

Na verwijzing door uw huisarts of de POH-GGZ bieden wij u altijd eerst een telefonisch kennismakingsgesprek aan. Zodoende kunnen we samen beoordelen of wij met elkaar kunnen samenwerken en of de therapeut de juiste expertise heeft voor het behandelen van uw klachten. Het is ook mogelijk dat we u adviseren elders hulp te zoeken. Dat is afhankelijk van de drukte (wachttijden) in de praktijk en de aard van de problematiek.

Als u zich digitaal aanmeldt, dan kan dit via de site van 1nP, er wordt u dan gevraagd uw verwijsbrief te uploaden. Zorg dat u deze al hebt gescand voordat u het aanmeldformulier opent. 

 

Verder is het belangrijk bij het eerste gesprek een geldig identiteitsbewijs en uw zorgverzekeringspasje mee te nemen.

 


Contactgegevens

Onze praktijk bevindt zich in Maastricht op de Statensingel nummer 2, 6217 KD, is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit de diverse invalswegen, de A2 en A76.

Er is een ruime Q-park parkeerplaats aan de overkant en met Arriva stadsbus 1,4,5,6 en 10 stopt u voor de deur.